Que es la appv

Es constitueix la primera junta de govern de l’Associació de Publicacions Periòdiques Valencianes. Dissabte 10 d’abril es reuneix a l’adreça d’una de les editorials adscrites a l’associació, l’Assemblea Extraordinària de l’Associació de Publicacions Periòdiques Valencianes, amb objecte de fixar la seua primera Junta de Govern i abandonar un temps de gestió i formació que ha estat cobert per una comissió gestora, que ha portat aquesta associació fins la legalitat.
En aquesta reunió participaran vora mig centenar de publicacions que empren més del 60% en valencià com a llengua de transmissió informativa. Aquesta nova estructura social, pretén fer la recerca i gestió de suports publicitaris per a les publicacions associades, al mateix temps que procurarà fer d’altaveu de totes elles en el mercat comunicacional valencià.
La nova Junta de Govern que ha de triar-se, haurà de representar els associats davant l’administració i terceres persones i no es descarta la promoció d’iniciatives legislatives o administratives en benefici de l’ús social del valencià i de la premsa local i comarcal, bé siga en la modalitat de paper imprès o de edició digital.
Aquest col·lectiu vol contribuir a la consolidació d’un espai comunicacional valencià i és per això que donarà suport a la constitució, consolidació i interrelació d’editores ni empreses periodístiques.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s